3 ok, amiért érdemes megnézni Lee Da Hee és Choi Siwon új Rom-Com-ját, a Love Is For Suckers-t

  3 ok, amiért érdemes megnézni Lee Da Hee és Choi Siwon új Rom-Com-ját, a Love Is For Suckers-t

Az ENA legújabb drámasorozata A szerelem Suckers-é ” most mutatkozott be, és a producerek kiadtak három kulcsfontosságú pontot, amelyet a rajongóknak szem előtt kell tartaniuk, és figyelniük kell, amikor belemerülnek ebbe az új drámába!

' A szerelem Suckers-é ” egy romantikus vígjátéksorozat, amely Goo Yeo Reum történetét meséli el ( Lee Da Hee ) és Park Jae Hoon ( Choi Siwon ), 20 éven át tartó legjobb barátok, akik producerként és versenyzőként vesznek részt egy randevúzási valóságshow-ban, és a váratlan romantikus érzéseket egymás iránt kezdik érezni, ahogy telik a műsorban.

1. Choi Gyu Shik rendező és Kim Sol Ji író

Kim Sol Ji a zseniális író olyan figyelemre méltó művek mögött, mint a „Heading to the Ground”, „ Szindróma ” és a „Pegasus Market”, míg Choi Gyu Shik olyan figyelemre méltó drámákat rendezett, mint a „Rude Miss Young Ae”, „ Együnk ” A 2. és 3. évad, valamint a „Drinking Solo” mind olyan projektek, amelyek egyedülálló emberek mindennapi életének és szerelmi történeteinek valóságát tárják fel. A „Love is for Suckers” előzetesein és előzetes klipjein keresztül a drámára váró rajongók bepillantást kaptak kiemelkedő karaktereikbe. Az író és a rendező kifejezte, hogy reményeik szerint egy érzelmes és gyógyító romantikus vígjátékot tudnak készíteni, és a rajongók biztosak lehetnek abban, hogy csak a legjobbat várják a „Love is for Suckers” című filmben.2. Legjobb barátok Goo Yeo Reum és Park Jae Hoon

Goo Yeo Reum egy producer, aki 10 éve dolgozik valóságshow-kon és varietékon, de soha nem volt alkalma igazán folytatni a kapcsolatot. Eközben Park Jae Hoon egy apatikus ember mind a szerelem, mind a saját ügyeletes plasztikai sebész munkájával szemben. Ők ketten 20 éve barátok, a legjobb és a legrosszabb időket is átélték, mint a „legjobb barátok” címet.

Lee Da Hee és Choi Siwon is teljesen új oldalát mutatják meg színészi képességeiknek, elszakadva az eddigi szerepeiktől. A nézők nem csak a rom-com látványvilágába fognak beleszeretni, hanem ezen egyedi karakterek hibátlan színészi alakításába és érzelmes alakításába is.

3. A „Love Kingdom” című randevúzási valóságshow

A nézők is sok élvezetet kapnak, ha egy valóságshow-t nézhetnek egy rom-com drámasorozaton belül. A Park Jae Hoon és Goo Yeo Reum című sorozatot, a „Love Kingdom”-t keretszerű módon mesélik el, és a tévés valóság és a drámasorozatok keveréke minden bizonnyal szórakoztató kaland lesz a nézők számára. A valóságshow tele lesz emberekkel az élet minden területéről, a színészektől, sztársportolóktól és sztárszakácsoktól kezdve az induló vezérigazgatókig, tanárokig és egyetemi hallgatókig, teljesen új ízekkel és mélységgel adva Park Jae Hoon történetét. és a Goo Yeo Reum.

A dráma premierje október 5-én 21 órakor volt. KST és minden szerdán és csütörtökön fog megjelenni. Mit vársz a legjobban a „Love is for Suckers” című filmben?

Nézze meg a „Love is for Suckers” premierjét alább:

Nézd meg most

Forrás ( 1 )