A BTOB Yook Sungjae és Lee Jong kulcsszavakat osztott meg közelgő „The Golden Spoon” fantasy drámájának leírására.

 A BTOB Yook Sungjae és Lee Jong kulcsszavakat osztott meg közelgő „The Golden Spoon” fantasy drámájának leírására.

Az Aranykanál férfi főszereplője kulcsfontosságú pontokat választott a dráma leírásához!

Az MBC azonos nevű webfilmje alapján készült „The Golden Spoon” című filmje egy szegény családba született diákról szól, aki egy varázslatos aranykanalat használ, hogy sorsot cseréljen egy gazdag családban született barátjával. BTOB ’s Yook Sungjae Lee Seung Chun lesz a főszerepben, a diák, aki azt reméli, hogy a címadó aranykanállal megfordíthatja életét. Lee Jong Won Hwang Tae Yongot, Lee Seung Chun kiváltságos barátját játssza, aki az általa áhított életet éli.

Miután teljesen ellentétes háztartásban nőttek fel, Lee Seung Chun és Hwang Tae Yong testcserét élnek át, amikor a varázslatos aranykanál megváltoztatja a sorsukat, és nagy a várakozás, hogy Yook Sungjae és Lee Jong Won hogyan fogja ábrázolni ezt az átalakulást. A dráma premierjének közeledtével Yook Sungjae és Lee Jong Won a kulcsszavakat választotta az „Aranykanál” leírására!Yook Sungjae a „realisztikus képzelőerőt” választotta, és elmagyarázta: „Még ha nem is a pénz miatt, de ha az élet nehézzé vagy fárasztóvá válik, azt hiszem, bárki gondolt arra, hogy akár egy napig is másként szeretne élni, mint önmaga. Noha [a cselekmény] egy fantázia, amely csak drámában jöhet ki, úgy gondolom, hogy bárkinek lehet reálisan ilyen fantáziája.”

Lee Jong Won az „Aranykanál”-t „kapzsiságként és ambícióként” fejezte ki, mielőtt megosztotta volna: „Hiszem, hogy a túlzott mohóság mindig haraghoz vezet, és a drámán belül ez a gondolat természetesen beolvad. Ha a dráma nézése közben erre a szempontra gondol. , azt hiszem, szórakoztató nézőpont lesz belőle.”

Yook Sungjae a szereplők zseniális kémiájára is rámutatott, és köszönetet mondott társszereplőinek, mondván: „Miközben olyan színészekkel dolgoztam, akik olyan emberek szerepét játszották, akik szembeszálltak Seung Chunnal, vagy segítették őket, úgy gondolom, hogy jobban tudtam kihozni Seung Chun különféle filmjeit. tendenciák.”

Lee Jong Won viszont háláját fejezte ki Yook Sungjae-ért, miközben ezt mondta: „Sungjae az a színész, akivel a legtöbbet dolgozom együtt. Amikor a Seung Chunná átalakuló Tae Yong képét játszom, sokat beszélek Sungjae-vel arról, hogyan fejezzem ki ezeket a jeleneteket részletesen. Ahogy nagylelkűen megosztja gondolatait a karakterrel kapcsolatban, segít nekem igazán kényelmesen viselkedni.”

Az MBC „The Golden Spoon” című műsorának premierje szeptember 23-án, 21:50-kor lesz. KST és megnézhet egy előzetest itt !

Kezdje el nézni a Yook Sungjae-t a következőben: Kobold ” alul felirattal!

Nézd meg most

Forrás ( 1 )