A BTS-s Jungkook besöpörte az iTunes slágerlistáját + új amerikai rekordot állított fel a Dreamers című világbajnoki dalával

 A BTS-s Jungkook besöpörte az iTunes slágerlistáját + új amerikai rekordot állított fel a Dreamers című világbajnoki dalával

BTS 's Jungkook a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra írt hivatalos dalával uralja az iTunes toplistáját szerte a világon!

november 20-án 14 órakor. A KST, Jungkook kiadta az új szóló kislemezt ' Álmodozók ”, a hozzájárulása az idei világbajnokság filmzenéjéhez. Később ugyanazon a napon folytatta élőben adja elő a dalt először a 2022-es világbajnokság nyitóünnepségén Katarban.

Közvetlenül megjelenése után a „Dreamers” a világ számos országában az iTunes slágerlisták élére került. Mindössze 13 órával az első bukása után a kislemez már az iTunes Top Songs toplistájának 1. helyére került legalább 102 különböző régióban, köztük a világ nyolc legnagyobb zenei piacán: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Franciaországban, Kanadában, Ausztrália, Németország és Olaszország.A „Dreamers” emellett új rekordot döntött a FIFA világbajnokság leggyorsabb hivatalos dalának tekintetében, amely az iTunes Top Songs toplistájának 1. helyére került az Egyesült Államokban – a dal mindössze 2 óra 11 perc alatt került a lista élére.

Gratulálunk Jungkooknak!

Ha még nem láttad, nézd meg Jungkook „Álmodozók” című premierelőadását a világbajnokság megnyitóján itt !

Forrás ( 1 )