A JYP jogi lépésekkel fenyegetőzik a kóbor gyerekek magánéletének megsértése ellen

 A JYP jogi lépésekkel fenyegetőzik a kóbor gyerekek magánéletének megsértése ellen

A JYP Entertainment szigorú figyelmeztetést adott ki a folyamatos invázió ellen Kóbor gyerekek ’ magánélet.

November 11-én a JYP Entertainment közleményt adott ki, amelyben szigorú jogi lépésekkel fenyegetőzött azokkal szemben, akik a jövőben továbbra is megsértik a Stray Kids magánéletét és alapvető jogait.

Az ügynökség megjegyezte, hogy bár már „több korábbi bejelentést tettek ezzel a témával kapcsolatban”, számos személy továbbra is ismételten részt vett „olyan tevékenységekben, mint például a kollégium közelében várakozva a művészre, követve a kollégiumi liftbe, és besurranva. a kollégiumi épületbe egészen a küszöbükig.”A JYP Entertainment azt is elárulta, hogy bizonyítékokat gyűjtöttek az ilyen viselkedésre, és továbbították a rendőrségnek, figyelmeztetve, hogy büntetőjogi vádemelést és polgári pert indítanak, „ha a jogsértések a jelen értesítés közzététele után is folytatódnak”.

Az ügynökség teljes angol nyelvű nyilatkozata a következő:

Hello, ez a JYPE.

Szeretnénk megköszönni a rajongóknak, akik mindig sok szeretetet és támogatást mutatnak a Stray Kidsnek.

Többször előfordult már, hogy valaki megsérti művészünk magánéletét, annak ellenére, hogy több korábbi bejelentést is tettünk ezzel kapcsolatban. Különösen amiatt, hogy az emberek olyan cselekedeteket követnek el, mint a kollégium közelében várakoznak a művészre, követik őket a kollégium liftjébe, és besurrannak a kollégiumi épületbe egészen a küszöbükig, súlyos lelki és fizikai feszültséget nem csak a művész él át, hanem az ugyanabban az épületben lakó szomszédaikat is.

A üldözéses bűncselekmények büntetéséről szóló törvény szerint a fent említett cselekmények elkövetése „csalogató magatartásnak” minősül, és olyan bűncselekménynek minősül, amely három évig terjedő szabadságvesztéssel vagy 30 millió wonig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Ha a helyzet továbbra is fennáll, az valószínűleg negatív hatással lesz a művész kollégiumának fenntartására. Kérünk benneteket, hogy ismerjétek fel, hogy ha csak önérdekből cselekszenek, az árthat másoknak, és tartózkodjon az ilyen tevékenységektől.

Korábbi értesítésünket követően bizonyítékokat gyűjtöttünk, köztük CCTV-felvételeket olyan személyekről, akik művészünk magánéletét és személyiségi jogait sértik, és átadtuk őket az illetékes rendőrkapitányságnak.

Ha a jogsértések a jelen értesítés közzététele után is folytatódnak, akkor nem csak a Stray Kids rajongói klubok állandó tiltólistájára helyezzük az elkövetőket, hanem minden lehetséges polgári és büntetőjogi [jogi] intézkedést is megteszünk a bűncselekmények üldözésével kapcsolatos törvények szerint. Tájékoztatjuk, hogy továbbra sem áll szándékunkban egyezségre jutni vagy engedékenységet tanúsítani ilyen esetekben

A JYPE továbbra is keményebben fog dolgozni művészeink biztonságáért és jogaik védelméért.

Aktív együttműködésüket kérjük.
Köszönöm.

Forrás ( 1 )