Az OCN megerősítette a közelgő dráma felállást, beleértve a „Save Me” és a „Voice” új évadjait

  Az OCN megerősítette a közelgő dráma felállást, beleértve a „Save Me” és a „Voice” új évadait

Az OCN, a különféle műfajokban egyedi drámák létrehozásáról ismert televíziós hálózat bejelentette 2019 első felének izgalmas programját!

Itt vannak a hamarosan megjelenő különböző projektek:

'Csapda'Öntvény: Lee Seo Jin , Sung Dong Il , Hwa Young vagyok, Seo Young Hee , Kim Kwang Kyu , Jo Dal Hwan

Bemutató: február 9-én 22:20-kor. KST

A „Trap” egy thriller dráma Kang Woo Hyun (Lee Seo Jin) híradóról, aki ismeretlen csapdába esik. Az OCN új „Dramatic Cinema” projektjének első drámájaként egyesíti a filmek éles produkciós szintjét és a drámák kiváló minőségű történeteit. A filmet Park Shin Woo rendezi, aki korábban az Into the White Night-ot rendezte, a forgatókönyvet pedig Nam Sang Wook írta, aki korábban a filmet írta. TÍZ .” A hét epizódból álló dráma szombaton és vasárnap lesz látható.

'Megszállott'

Szereplők: Song Sae Byuk, Irány Jun Hee , Yeon Jung Hoon , Jo Han Sun , Lee Won Jong

Bemutató: március 6-án 23 órakor. KST

A közelgő szerda-csütörtök dráma egy komikus thriller egy nyomozóról, akinek erős zsigeri ösztönei vannak (Song Sae Byuk) és egy nőről, aki egy pszichés képességekkel (Go Jun Hee) született, aki egy gonosz lelket üldöz, aki megszállja az embereket, hogy bűncselekményeket kövessenek el.

'Öld meg'

Öntvény: Jang Ki Yong , Naná

Bemutató: március

Korábban „Blue Eyes” néven ismerték, a közelgő gyilkos akció dráma Jang Ki Yong lesz Kim Soo Hyun, egy gyilkos, akiből állatorvos lesz, és Nana, mint Do Hyun Jin, egy ász nyomozó. A dráma szombaton és vasárnap lesz látható.

' Hang 3'

Amint azt korábban bejelentettük, a „Voice” a harmadik évaddal visszatér. Lee Ha Na volt megerősített az új szezonra, míg Lee Jin Wook tárgyalásokat folytat. A thriller harmadik évada, amely az OCN-drámák legmagasabb nézettségi rekordját tartja, valamikor az év első felében mutatkozik be.

Kezdje el nézni a „Voice” első évadát alább:

Nézd meg most

'Ments meg 2'

Most megerősítették, hogy idén a „Save Me” is új évaddal tér vissza. Az első évadban a 14:00 főszereplője volt Taecyeon , Seo Ye Ji , Woo Do Hwan , és Jo Sung Ha és a vallási kultusz elleni harc egyedülálló cselekményével hívta fel magára a figyelmet. A második évadot Lee Kwon rendezi, aki a Door Lock című filmet vezette.

'Virrasztó'

Az új oknyomozó thriller három emberről szól, akik felfedik a rendőrség korrupcióját, miután egy tragikus esemény következtében életüket vesztették. Han Sang Woon írja, aki korábban megalkotta a „The Good Wife”-t, és Ahn Kil Ho rendezte a „Secret Forest” és a „Memories of the Alhambra” című filmeket.

„Idegenek a pokolból” (munkacím)

Ő Siwan nemrég megerősített hogy első projektje a katonaságtól való elbocsátása után az „Idegenek a pokolból” lesz, egy thriller dráma, amely egy azonos nevű népszerű webfilmen alapul. A színész Yoon Jong Woo-t fogja alakítani, egy fiatal férfit, aki vidékről költözik Szöulba, és rejtélyes eseményekbe ütközik. A projekt az OCN második drámája lesz a „Dramatic Cinema” projektben.

Melyik közelgő OCN-drámát várod a legjobban?

Forrás ( 1 )