Jeon Hye Bin arról beszél, hogyan vezetett a Chae Yeonnal folytatott rivalizálás kínos teljesítményhez

  Jeon Hye Bin arról beszél, hogyan vezetett a Chae Yeonnal folytatott rivalizálás kínos teljesítményhez

Jeon Hye Bin felhozott egy kínos pillanatot a múltból.

A KBS 2TV december 20-i epizódjában Boldogok együtt ”, Jeon Hye Bin színészekkel együtt vendégként jelent meg Lee Si Young , Ó Ji Ho , Kim Ji Young , és Lee Chang Yeob .

A vendégek felváltva hoztak fel kínos pillanatokat múltjukból. Amikor Jeon Hye Bin volt a sor, a többi vendég megjegyezte, hogy szerintük nincs ilyen.MC Yoo Jae Suk azonban felfedte, hogy amikor a műsor írói azt mondták Jeon Hye Binnek, hogy keresni fognak egyet az előzetes interjú során, gyorsan javasolta nekik két kínos pillanatát.

Jeon Hye Bin elmagyarázta: „Sok van, de ez egy híres. Ez 2005-ben történt a Koreai Film Awards-on.” Ezután mindenki megnézte a videót Chae Yeon és Jeon Hye Bin fellépéséről a díjátadón.

A klipben Jeon Hye Bin az előadása alatt a közönség soraiban ülő színészek felé sétált. Park Hae Il és színészek között ült Cho Seung Woo , táncolt előttük, átkarolta a két színészt, és felkelt, mielőtt csókot nyomott Park Hae Il arcára.

Miközben a stúdióban nézte, Jeon Hye Bin megjegyezte: „Senki sem szurkolt. Nézd meg az arckifejezésüket. Ez 2005-ben volt. Ha 2018 lett volna, mindenki felkelt volna és táncolt volna.”

Így folytatta: „Akkoriban Chae Yeon és én rivális helyzetben voltunk. A való életben közel álltunk egymáshoz, és mi magunk nem így gondolkodtunk, de stylistjaink, fodrászaink és sminkeseink versenyeztek egymással. Azt mondták: „Csinálunk egy fekete ruhát”. Ti fehéret csináltok. A stylistok versenyezni kezdtek, és megpróbálták felülmúlni egymást.

Jeon Hye Bin hozzátette: „Mindketten túlzóak voltunk. A frizura, a smink, a ruhák, minden túlzó volt.” Yoo Jae Suk megjegyezte: „Az előadás csataforma volt, de ahelyett, hogy élvezetes lenne, kényelmetlennek tűnik.” Jeon Hye Bin egyetértett vele: „Annyira kényelmetlen volt.”

Arra a kérdésre, hogy ki nyerte a csatát, így válaszolt: „Ez nem volt csata. Kettőnknek ki kellett volna jönnünk és én egyszer táncolok, egyszer Chae Yeon táncol, aztán lementünk a közönség elé táncolni. A való életben nagyon közel állunk egymáshoz.”

MC Jo Yoon Hee megkérdezte Jeon Hye Bint, mit tenne, ha megkapná az ajánlatot, hogy ismételje meg ezt az előadást. „Még egyszer meg akarom csinálni” – válaszolta Jeon Hye Bin. „Chae Yeon nem jelent meg a közelmúltban [a műsorban]? Bosszúmérkőzést kellene vívnunk, és ugyanazokat a ruhákat viselnünk, mint akkoriban.”

Nézze meg a „Boldog együtt” című részt alább!

Nézd meg most

Forrás ( 1 )