Nézze meg: „19 év alatti” versenyzők versenyeznek, hogy ellopják GFRIEND Yerin szívét

  Nézze meg: „19 év alatti” versenyzők versenyeznek, hogy ellopják GFRIEND Yerin szívét

Az MBC legújabb epizódjában ' 19 éven aluliak ”, a versenyzők fej-fej mellett vívtak csatát a győzelemért BARÁT itt a helyed!

Az idol meghallgatási program december 29-i adásában egy év végi különfilmet mutattak be „Heti bálványos tréning” címmel, egy könnyed részlettel, amely próbára tette a növendékek varieté képességeit. Yerin az epizód különleges MC-jeként jelent meg a Super Junior mellett Leeteuk és Shindong .

Leeteuk és Shindong azzal indították az epizódot, hogy kijelentették, hogy egy bálvány számára fontos, hogy megmutassa varázsát, és új rajongókat vonzzon azáltal, hogy ellopja a szívüket. Ezután arra kérték a versenyzőket, hogy szálljanak szembe egymással egy-egy csatában, hogy megnyerjék Yerint, és sikeresen rajongójukká tegyék.Az első versenyzők Jung Jinsung és Kim Jungwoo voltak, akik azt állították, hogy az énekcsapat rezidens szexi tagjai. Leeteuk utasította mindegyiküket, hogy mutassák meg három legszexibb arckifejezésüket, majd megkérdezte: „Ki megy először?”

Jung Jinsung, aki már korábban kijelentette, hogy biztos a győzelmében, azonnal talpra ugrott, és szembefordult Yerinnel. Bár Yerin kezdetben véletlenül elkapta, amikor megkérte őt, hogy nézzen szembe a kamerával, a másik két MC ragaszkodott hozzá, hogy a csata során nézzenek szembe egymással. Három arckifejezéséért Jung Jinsung egy kacsintást, egy ujjpisztolyt és egy ujjszívet mutatott be.

Amikor Kim Jungwoo volt a sor, bevallotta: „Őszintén szólva nem érzem magam túl magabiztosnak.” Azonban mindenkit sokkolt a szobában azzal, hogy Yerinre kacsintott, miközben csábítóan megnyalta az ajkát. Miközben a többi versenyző nevetéssel és rémülettel reagált, Kim Jungwoo zavarában talpra esett, és végül elvesztette a csatát, amikor nem tudta rászánni magát a folytatásra.

Leeteuk és Shindong ezután megkérte Yerint, hogy válasszon a két versenyző közül, Yerin pedig Jung Jinsungot választotta győztesnek.

Később a show-ban a tánccsapat versenyzői, Eddie és Lee Jongwon egymással szembeszálltak, és Eddie lánycsoportos tánccsatát javasolt. Lee Jongwon magabiztosan válaszolt: „Soha nem táncoltam még [lányegyüttes dalokra], de tegyünk egy próbát?”

Eddie lánycsoportos táncszakértőnek bizonyult, és olyan női bálványslágereket adott elő, amelyek a BLACKPINK Jennie-jével kezdődött. CSAK 'és KÉTSZER' IGEN vagy IGEN .” Ezután arra kérte Yerint, hogy csatlakozzon hozzá a GFRIEND's ' Navillera ”, és ketten együtt táncoltak a dalra.

Lee Jongwon, hogy ne maradjon le, mindenkit meglepett azzal, hogy fejjel előre beleugrott az AOA szenvedélyes borítójába. Mint egy macska ”, amelyhez később Eddie is csatlakozott. Végül Yerin Eddie-t ítélte a lánycsoport tánccsata győztesének.

Tekintse meg a „19 éven aluliak” teljes epizódját alább!

Nézd meg most

Forrás ( 1 )