Nézze meg: Han Ji Hyun, Bae In Hyuk és Kim Hyun Jin bepiszkolja a kezét a „Cheer Up” kulisszái mögött

 Nézze meg: Han Ji Hyun, Bae In Hyuk és Kim Hyun Jin bepiszkolja a kezét a „Cheer Up” kulisszái mögött

Új kulisszák mögötti videó a 10. epizódhoz Felvidít ” azért van itt, hogy feldobja a napját!

A „Cheer Up” egy egyetemi rejtélyes rom-com, amely egy egyetemi szurkolóosztagról szól, akiknek fényes napjai már rég elmúltak, és most a szétesés szélén áll. han ji hyun A főszerepben Do Hae Yi, a Yonhee Egyetem Theia szurkolócsapatának újonc tagja, aki annak ellenére vidám személyiséggel rendelkezik, hogy nehéz otthoni körülményekkel kell szembenéznie. Bae In Hyuk A főszerepben Theia sokszor félreértett kapitánya, Park Jung Woo látható, aki ragaszkodik a szabályokhoz, de egyben romantikus is.

A 10. rész tele volt mindenféle mókával, káosszal és természetesen drámával. De a kulisszák mögötti videó egy kis felüdülést ad nekünk a show cselekménye előtt, és csak engedi, hogy élvezzük a szereplők csodálatos kémiáját és ostoba bohóckodását!A készülő videóban szeretett szereplőink bepiszkítják a kezüket, miközben megtapasztalják az életet a nagyvárosi nyüzsgésen kívül, miközben olyan feladatokat végeznek, amelyek a megszokott rutinjukon kívül esnek, mint például a kimchi készítése a semmiből és egy csónak fokhagyma megpucolása. kézzel. Nagyon megnyerő látni Han Ji Hyunt, Bae In Hyuk-ot és Kim Hyun Jin olyan jól szórakoznak, hancúroznak és tréfálkoznak, mivel valójában rengeteg erőfeszítést tettek azért, hogy valósághűbbé tegyék a jelenetet. Arról nem is beszélve, hogy meglehetősen extravagáns és színes felépítéseik mindannyiunkat elmosolyodtak.

A szereplők a tengerparton is játszhatnak, tűzijátékot lőhetnek, és csillagszórókkal játszhatnak a naplemente után. Egy különösen vicces jelenet, amelyben Han Ji Hyunnak úgy kell tennie, mintha egy kicsit leborult volna. Nem bírja abbahagyni a nevetést, ahogy botorkál a tengerparton, és odáig megy, hogy felszedjen egy kis hínárt, ami kimosódott a partra. Nevetése akkor sem szűnik meg, amikor a kamerák megteszik, és a nézők biztosan kikapnak fertőző mosolyától és buta személyiségétől.

Nézze meg a teljes videót itt!

A „Cheer Up” minden hétfőn és kedden 10 órakor kerül műsorra. KST.

Kövesd a Viki összes epizódját felirattal:

Nézd meg most