Park Bo Gum megosztja gondolatait a BTS V-vel való esetleges együttműködésről és színészi céljairól

  Park Bo Gum megosztja gondolatait a BTS V-vel való esetleges együttműködésről és színészi céljairól

Park Bo Gum megosztotta túláradó szenvedélyét a színészet iránt!

A közelmúltban, a Sports Seoulnak adott interjújában Park Bo Gum azt mondta: „Úgy éreztem, hogy becsülnöm kell az idei időt, és jól kell használni”, hozzátette: „Még arra sincs elég idő, hogy szeressük és gratuláljak egymásnak.”

Tavaly a Park Bo Gum végzett a Myongji Egyetemen zenés színház szakon tanult, és jelenleg a posztgraduális iskolába lépett. Elmondta: „Egy zenei szakra jelentkeztem, mert zeneszerzést akartam tanulni, és szerencsére felvettek. Az elmúlt félévben iskolába jártam, és azt hiszem, visszatérek.” Amikor arról kérdezték, miért folytatta tanulmányait a színészi tevékenységei közepette, így nyilatkozott: „Bár új tapasztalataim vannak a forgatáson, az iskolában tanult dolgok is fontosak. Mivel egy másik területen tanulok, úgy érzem, hogy jobban fogom élvezni. Nem akarom kihagyni ezt az élményt. Szerencsére, mivel jó iskolai életem volt, azt hiszem, ez fontos tapasztalattá vált. Továbbra is felveszem a kapcsolatot a társaimmal.”Korábban a színész megmutatta vokális képességeit, amikor egy OST-t énekelt múltbeli drámájához. Kifejezte azt a vágyát is, hogy egy album kiadásával és egy musicalben való részvétellel bővítse látókörét.

Arra a kérdésre, hogy van-e lehetőség a BTS V-vel való együttműködésre, azt mondta: „Fel kéne hívnom őt. Nemrég találkoztunk, hogy ételt szerezzünk, és azt mondtuk egymásnak, hogy legyen erőnk. Jelenleg a turnéjával van elfoglalva. Kíváncsi vagyok, milyen elfoglalt lehet, és milyen nehéz lehet neki.”

A színész köszönetét fejezte ki rajongóinak is, akik feltétel nélkül támogatták őt, hozzátéve, hogy idén keményen akar dolgozni, hogy visszafizesse őket. Azokkal a szerepekkel kapcsolatban, amelyeket a jövőben ki akart próbálni, Park Bo Gum így nyilatkozott: „Ha lehetőség adódik, meg akarom próbálni a pszichopata szerepét. Szerencsére a szerep, amit a KBS2-ben vállaltam Emlékszem rád ” mutatta be az ilyen karakterré válás folyamatát bizonyos körülmények között. Talán ezért is szeretem azokat a karaktereket, akiknek világos hátterük van arra, hogy miért lettek olyanok, amilyenek még akkor is, ha a szereplők sötétek.”

Park Bo Gum is megosztotta gondolatait a „ Találkozás ”, megosztva a karaktere iránti vonzalmát, és felfedve, hogy élvezte minden epizód befejezését a szórakoztató és frissítő tartalma miatt. Kim Jin Hyukkal való hasonlóságáról a színész így nyilatkozott: „Azt hiszem, hasonló a pozitív hozzáállásunk. A projekt ráébredt arra, hogy tudnod kell szeretni magad ahhoz, hogy másokat is szerethess.” Park Bo Gum azt is elmagyarázta, hogy abban az értelemben különbözik a karaktertől, hogy míg Kim Jin Hyuk visszatartás nélkül fejezi ki szeretetét, óvatosabb, mert a másik ember érzéseire gondol.

A színész azt is kifejezte, hogy rugalmas színész szeretne lenni Hye Kyo dal , aki a helyszínen jól tud reagálni a különböző jelenetkérésekre.

Továbbá beszélt hosszú frizurájáról, amely a dráma első adásakor vált forró témává. Azt mondta: „Nem a projektet szem előtt tartva növesztettem a hajam. Csak ki akartam növeszteni” – osztotta meg, hogy mindig is szeretett volna egy hosszú hajú projektet vállalni. Hozzátette: „Miután hosszú hajuk van, azt gondolom, hogy a hosszú hajú emberek csodálatosak. Nehéz gondoskodni róla.”

A „Találkozás” befejezését követően Park Bo Gum kifejezte azon óhaját, hogy tovább építse színészi tapasztalatait, és több emberrel találkozzon a színészi játéka révén.

Forrás ( 1 ) ( két )

A bal felső fotó forrása: Xportsnews